Alla inlägg under mars 2008

Av Anna - 20 mars 2008 22:22

Jag glömde berätta att en parkeringsautomat pratade med mig igår. Jag hade parkerat bilen på kungsgatan och skulle traska mot malmgården och när jag passerade p-automaten började den plötsligt lysa och låta en massa. Inte en kotte var i närheten. Jag tror den försökte kommunicera med mig!

Av Anna - 20 mars 2008 21:27

Av Anna - 20 mars 2008 20:26

Jubbe jubbe hela påskhelgen!! Så jag har ställt upp ett tillfälligt läger till mig och valp i brönnestad för att slippa köra så mycket fram och tillbaks till stan. Måste hem på påskafton iallafall för jag har blivit inbjuden på påskfest av systrarna holmström med tillhörande sidekick, elev och kamrat. Låter väldans trevligt.


Har spenderat dagen på Ting ute & inne med att plantera påskarrangemang, och mer kommer det bli i helgen såvida det inte blir snöstorm. För då lär jag få stå där själv...


Jag har köpt en trädgårdsbok på jobb idag som är aldeles fantastisk. En tjej som tingarna känner har gjort den - Kreativa kvadratmeter- och nästan alla bilderna i boken är tagna i trädgårdar som Tingarna ritat. Däribland många bilder från Maude, Karin, Sanna och Ikas trädgårdar. (Omslaget är Sannas uteplats)


Imorgon eftermiddag när jag slutat ska jag åka till min trädgård. Om vädret tillåter...



Av Anna - 19 mars 2008 21:50

Idag har jag hunnit med en hel massa!!! Var ledig idag så jag gick upp relativt tidigt vilket jag aldrig gör annars när jag är ledig. (Tänkte att jag skulle göra en konkret handling till mitt tänkande: "vad händer om jag gör såhär istället...") Klädde mig och gjorde mig iordning för att börja min dag. Var ute med doggy. Pratade lite med Katja i telefon och gick sedan ner i stan för ett träffa Linda på en liten shoppingtur.


Jättebra shoppingtur btw. Jag köpte helt underbara kläder - visserligen lite sommar/vårinspirerade så lite kalla än, men ändå jättebra!!! Hittade skor och en liten tunika/blusklänning samt ännu en av min nya favvo 80-inspirerad t-shirt på Monki. Gick sedan till Granit och köpte en klänning/kjol och en långärmad t-shirt. Var sedan en kortis inne på H&M och sprang på en kort kofta i svart som jag tidigare har i grått och tokgillar. Så då var jag tvungen att ha en sån till. Så jag kom hem med en massa kassar och allt var svart utom min tunika som var en konstig lila/vinröd färg. Jag är lite tråkig ibland när jag shoppar. Allt ska vara svart (kanske grått) utom någon detalj accentfärg. Och gärna då typ knallrött. Prickigt gillar jag med. Och randigt. Och knalligt.


Efter stadsturen gick jag hem och hämtade voffis för promenad och visit på Dogfun. Köpte där förutom en säck med mat även en ny karda (Den förra tycker valpen ser ut som ett tortyrredskap och blir liten som en mus när jag plockar fram) och så blev det en aktiveringsleksak. En boll med hål att stoppa torrisar i. Mycket intressant!!!


Sen gick vi hem och vilade lite innan mattis skulle åka till Djursjukhuset på kursavslutning och studiebesök. Och pluttan fick diplom!! Lyx!


Så, det var min dag det. Givande och kul. Men nu är jag pank!!!  

Av Anna - 19 mars 2008 21:45

Titta va min mattis släpar ut mig på för trams. I tid och otid, i blåst och regn. Jäkla kärring. Och så dokumenterar hon det och sparar bilderna för att fnissa åt ibland. Jag tycker inte alls att det är speciellt festligt!!! Kolla mina öron, det blåser så de står på trekvart. Usch!!!

/Lily


Av Anna - 18 mars 2008 20:08

Det slog mig plötsligt varför det känns och har kännts så hårt idag. Jag drömde en massa jobbigt inatt. Sen stör det mitt undermedvetna hela dagen. Man kan låta bli att tänka men inte att drömma. Jävla skit.

Av Anna - 18 mars 2008 18:57

Idag är ingen bra dag. Jobbade på ting idag och min morgon var för jävlig! Jag var försenad och det var glashalt på vägarna. Glömde valpens lunch när jag lämnade henne på dagis. Glömde min egen lunch. Lyckades smälla igen bildörren på mammas bil när den var igång så att den gick i baklås. Jag skulle bara springa bort och sätta upp flaggan vid strandvägen och i.o.m baklåsningen så blev mobilen och allt kvar i bilen. Fick springa bort till butiken för att ringa efter mamma att komma med extranycklarna. Stod sen ute i snön och frös i 45 minuter med bilen gående på tomgång tills hon kom med extranycklarna. Godmorgon till mig!


Förutom denna trevliga förmiddag så känns ingenting bra idag. Känns som  om jag har ett hål i min kropp.

Av Anna - 17 mars 2008 22:54

Det här är vad jag hade gjort med den lille cupid-jäveln om jag haft honom här. Låta honom smaka på sin egen medicin!



Ovido - Quiz & Flashcards