Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Anna - 13 mars 2008 20:11

Resultatet av dagen har varit väldigt givande idag. Den började såsigt, dåligt och ängsligt. Men pga olika omständigheter artade den sig tillslut, och jag kom hem utmattad, tillfreds och hungrig(!!). Jag är nöjd och stolt över mig själv idag.


Dessutom var jag och hämtade mina nya glasögon. De är tjusiga. Genomskinliga med små svarta prickar på. Så de ser nästan grå ut på avstånd. Jag försökte fotta mig med dem på, med tyvärr ser jag ut som en mossboll idag så det blir inget av att visa upp här.

Jag ser lite ut som en skolfröken med dem på tyckte jag nyss. Ordentlig. Fast det gör man nog i glasögon överlag. Jag ska jobba på att se ut som en slampig skolfröken iallafall. Det är mycket roligare. :) 


Min bil har typ kollapsat idag. Dagen innan den skulle in på reparation och få generatorn utbytt så avlider den. Störigt. Nu måste vi bogsera in den till verkstan istället. Jaja, sånt är mitt liv :) .

Av Anna - 13 mars 2008 11:51

Jag var och tittade på kolonin igårkväll. Den är stoooooor. Och där är jättemycket att göra. Men det kliade lite i mina fingrar när jag var där.

Totalt va "tomten" på 900 kvm, föredetta två kolonier, så den var avdelad med en häck genom halva. På ena sidan var en liten stuga (i behov av renovering) med en hall, ett litet kök och ett rum med liten sovalkov. Tyvärr ingen el indragen eller vatten, men vatten på tomten dock. framför stugan var ett trädäck med utemöbler, och framför det en liten flaggstång :) .

På var sida av stugan var där "trädgård" med gräsmattor och fruktträd.

Den andra delen av kolonin var mer odlingsdelen, med ett ganska stort trädgårdsland, bärbuskar, ett verktygsskjul och  ett litet växthus med vinrankor i. För övrigt var där väldigt igenväxt och i stort behov av röjning så frågan är bara om jag kommer att ha tillräckligt mycket tid i sommar. Men jag blev oxå lite kär!! Som en miniatyr sommarstuga. Där jag kan vara månskensbonde, odla massa saker och mysa i trädgården. Frågan är bara hur ensam jag kommer bli där, för jag vill ju inte inse om ett par månader att jag får ångest och att jag tagit på mig för mycket. Fast lily kommer nog bli lycklig, massa plats att springa och leka på.

Kräver en del funderande och övervägande!

Ovido - Quiz & Flashcards