Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Anna - 20 mars 2008 22:22

Jag glömde berätta att en parkeringsautomat pratade med mig igår. Jag hade parkerat bilen på kungsgatan och skulle traska mot malmgården och när jag passerade p-automaten började den plötsligt lysa och låta en massa. Inte en kotte var i närheten. Jag tror den försökte kommunicera med mig!

Av Anna - 20 mars 2008 21:27

Av Anna - 20 mars 2008 20:26

Jubbe jubbe hela påskhelgen!! Så jag har ställt upp ett tillfälligt läger till mig och valp i brönnestad för att slippa köra så mycket fram och tillbaks till stan. Måste hem på påskafton iallafall för jag har blivit inbjuden på påskfest av systrarna holmström med tillhörande sidekick, elev och kamrat. Låter väldans trevligt.


Har spenderat dagen på Ting ute & inne med att plantera påskarrangemang, och mer kommer det bli i helgen såvida det inte blir snöstorm. För då lär jag få stå där själv...


Jag har köpt en trädgårdsbok på jobb idag som är aldeles fantastisk. En tjej som tingarna känner har gjort den - Kreativa kvadratmeter- och nästan alla bilderna i boken är tagna i trädgårdar som Tingarna ritat. Däribland många bilder från Maude, Karin, Sanna och Ikas trädgårdar. (Omslaget är Sannas uteplats)


Imorgon eftermiddag när jag slutat ska jag åka till min trädgård. Om vädret tillåter...



Ovido - Quiz & Flashcards