Alla inlägg under mars 2008

Av Anna - 24 mars 2008 20:02

Hej hopp. Idag var det dött i butiken. Men jag fick en ny polare. 7-åriga Vilma. Dessutom har det hunnit med att vara solsken, regn, snö, åska och hagel. Och jag har slagits med en bångstyrig häck. Nu har jag ont i handlederna så nu ska jag trösta mig med onyttigheter. Mmmmm

Av Anna - 23 mars 2008 21:57

Jag såg precis på Nip/Tuc och jag blev lite illa berörd. Varför är det alltid så att läppspalt refereras till fula och ofta lite efterblivna människor? (Robert Gustavsson i Torsk på Tallin tex) Dessutom ska man gärna kalla det harmynt. Och man måste nästan skämmas för det. Vet inte varför jag reagerade så mycket på det idag. Är kanske bara extra känslig...


Jag föddes med ensidig läppspalt, men tack vare att 70-talets plastikkirurger inte var skitvassa så har jag tvåsidigt ärr och har genom hela min barndom varit in och ut på plastikkiruren i Malmö. Och än syns det. Kanske inte iögonfallande och det är nog mest jag som tänker på det, men det syns. Och jag ser det direkt på andra.


Men hela grejen med operationer och ståhej så tidigt i barndommen tror jag inte är helt ok. 3 månader. Det måste ha satt sina spår. Speciellt som de behandlade nyopererade bebisar på den tiden. Jag fick ligga med stela ärmar, förenade med ett band på ryggen, armarna utsträckta som ett kors, för att inte kunna röra min nyopererade läpp med mina händer. De kunde lika gärna satt en tratt runt min hals. Jag tror det vore mer humant.


Nästa gång var i 6 års åldern, och sen nån gång på mellanstadiet tror jag... Dessutom skulle jag en gång om året in på kontroll där det skulle petas, klämmas, fotograferas, röntkas och pillas. Tröttsamt. Men efteråt gick pappa och jag till McDonalds. Det hände bara vid dessa tillfällen.


Min sista operation var en näsplastik. Mitten av tonåren. Och vad var det för jävla skit. Jag begriper inte hur folk kan frivilligt genomgå skönhetsoperationer. Jag vaknade efter narkosen och fick se mig själv i spegeln. Min näsa var stor som en potatis, varenda por utfläkt och med vadd utstickandes från båda näsborrarna. Jag tog en glimt och började störtböla. Efter det vägrade jag mer operationer.


Det är kanske inte så märkligt att man blivit ansiktsfixerad som vuxen och bygger en publik av lera. ;)


Numer är min näsa normalliten igen, men lite kråkspetsig och broskhård på tippen. Men den är min iallafall. Såddesså.


Av Anna - 23 mars 2008 20:23

Det märks att det är officiellt att jag är singel igen. På en helg har jag fått två nattliga påringningar från olika manliga bekanta. Är det jag som varit lössläppt som singel eller är det så att alla män jag känner gör sitt yttersta för ett fyllenyp?


Men det är underhållande. Så fortsätt ringa ;)

Av Anna - 23 mars 2008 20:18

Min voffis är en feg olydig liten mespropp. Bara så ni vet. Men jaj älsker henne ändå. Hon är det bästa jag vet.



Av Anna - 23 mars 2008 18:55

Jag kom iväg. Lämnade Pup hos familjen och drog in till stan på påskfest. Holmströmarna är helt underbara, hela släkten. Vi hade vansinnigt kul. Har Holmströmarna påskfest så KAN man inte missa!


Mådde lite rossligt imorse, men kom iväg till jobbet. Där var det full rulle hela dagen, och efter stängning åkte jag till lill-stugan och gick loss med häcksaxen. Sjukt befriande att slita med trädgårdsarbete.


Nu ska jag efterlysa fyllebilderna från gårdagskvällen. Ska bli intressant hehe.

Av Anna - 22 mars 2008 15:58

Påskafton och jag sitter och väntar på påskmiddag som förbereds i köket här hos MoråFar. Jag kom just hem från butiken där det har varit rimligt dött idag. Och nu har det börjat snöa. Jag ska egentligen på påskfest hos Holmströmarna ikväll, men som vädret artar sig vet jag inte om jag kan köra hem till stan och sen dessutom komma tillbaks imorgonbitti för att jobba. Vill ju inte fastna i snökaos eller blixthalka. Så jag får avvakta ett par timmar.


Oh oh nu kom syster med familj hit (även kända under namnet Gaphalsarna för familjen Sramek har en ljudnivå som inte är att leka med) så nu får jag gå ner och kramas. Hejsålänge.

Av Anna - 21 mars 2008 23:04

Åh åh jag läste just ett inlägg om Days of our lives!!! Min absoluta favoritsåpa!!! De kan ju verkligen det där med att dra ut på spänningen. Ett par månader. Jag verkligen toklängtar på förklaringen till varför Marlena - underbara genomgoda Marlena - plötsligt blivit en seriemördare. Man kan skära spänningen med kniv. Men som de spekulerat i så har det väl med hennes tidigare besatthet av djävulen att göra. Och John kommer rädda henne. En kärlek som den John Black och Marlena Evans har till varandra är så ren att vi vanliga dödliga bara kan drömma om att någonsin uppnå den!!!

Men jag har från trovärdig källa fått reda på att alla de döda egentligen inte ÄR döda, att det bara är på nån hemlig ö eller något i den stilen. Mmmm ja du, den som väntar på nått gott...


Orkar man inte vänta och vill veta i förväg kan man alltid gå in här och läsa lite:

http://www.nbc.com/Days_of_our_Lives/



Av Anna - 21 mars 2008 20:46

Bara regn, regn och regn. Efter att jag stängt butiken idag åkte jag till oasen. Men det va blött, kallt och regnigt så det var inte så mycket jag kunde göra där. Upptäckte att där är förbannat underhållande konst på väggarna samt mycket underliga småprylar. Ska bli spännande att gå igenom. Simme kom förbi och kikade. Han blev nog allt lite imponerad. ;)

Varför blir det inte bara sommar nu med en gång. Jävla global warming. Se till så det blir varmt lite oftare!!!


Jag drömde skitdrömmar inatt igen och vaknade och grät en skvätt. Ska lägga av med att sova!


Ovido - Quiz & Flashcards