Alla inlägg under mars 2008

Av Anna - 30 mars 2008 19:29

Jag träffade en grabb som jag pratade med inatt utanför kb. Jag var himla otrevlig kom jag på idag. Inledde med:

-Ge mig en cigg. För jag har slutat. (sagt med en jävligt snorkig ton)

Killen bara kollade lite underhållande på mig och gav mig en cigg. 

-Tändare också! (underton: fattar du väl pucko. Skitotrevligt.)

Sen ignorerade jag honom lite för att efter det börja prata skitmycket om min kolonilott. Jag va nog väldigt underhållande dock för han stod kvar helt länge och när hans kompisar skulle gå sa han:

-Ja träffas vi igen vill jag gärna höra mer om kolonin.


Annas nya attityd: Kaxigt rövhål. 

Av Anna - 30 mars 2008 18:06

Idag har vi varit på utflykt med gruppboendet. Eller man kan ju lätt ha trott att det va ett gruppboende som vi betedde oss. Vi packade in oss och åkte två hundar och sex fnittriga flickor på utflykt till min lilla lott. Anna O, Christina, Anna P, Marie och Eva. Och så jag, lilla A. Och Dante och Lily.

Dante lekte med sin boll och Lily förstod inte riktigt vad som hände mer än att det var fantastiskt festligt!!! Min lilla getto-bitch. Övervägande delen av flickorna var småbakis och lite trötta så därför var dåliga-humornivån och störmomenten på topp. Det var så mysigt att komma ut och göra något av denna söndag med vackert väder. Så nu har brudarna lovat att hänga MYCKET med mig i lotten. Och voffis Dante med!!! Världens mesigaste amstaff.

Sen avslutade vi med bakfyllemiddag på BK´s uteservering. Flottigt men gottigt. Mmmm


Skulle ju haft Asta med oxå. Hade den lilla prutten nog gillat!!!

Av Anna - 29 mars 2008 17:38

panik panik. jag ska på kalas ikväll och fick en föraning om att han kanske också ska dit. jag skiter i det. jag vill inte!!!


Sjukt. min bästa kompis --> pojkvänn --> någon som jag får sån panik om jag måste träffa så jag mår lite illa av rädsla för hur det ska kännas.


jag är livrädd.

Av Anna - 28 mars 2008 21:46

Efter jobb idag var jag en kortis i kolonin och försökte mig på en invändig inventering. Gick såddär, det blev mörkt nästan med en gång - där är ju ingen el och jag hade inga tändstickor/tändare med mig. Insåg iallafall att där är vansinnigt mycket grejer som jag får rensa ut. Får ha loppis eller nått.


Sofforna som finns där är kvarlevor från tidigt 80-tal. Den ena är faktiskt ganska tuff, nån konstig bäddsoffa där ryggstöd och armstöd sitter fast med kardborr(!!) på en vanlig sängstomme. Men med tanke på att den stått i denna fuktiga stuga ett antal år så vet jag inte hur pass sugen jag är på att sova i den. Jag ska istället köpa en meldal-säng/soffa att ha där om den går in längdmässigt där jag tänkt. Hittade en billig på blocket. Har mailat så jag får se om den finns kvar...




Av Anna - 27 mars 2008 21:18

Jag skulle gå på synthklubb ikväll. Men jag orkade inte. Jag har tappat all min duracell-energi och blivit en grå blobb. Jag är mest bara arg i kroppen. Min bästis e väck så därför är allt trist.

Av Anna - 27 mars 2008 00:06

Jag tror jag plåstrat om mig lite för hårt. Det dunkar i fingertoppen. Måste nog amputera ändå.


Haha min kompis syrra söp bort sitt finger förra året. Hon var full och stängde en tung dörr på det. Sen var det båtta. Jag kan inte ens börja med att förstå den fylle-ångesten dagen efter!!!

Av Anna - 26 mars 2008 22:18

Mitt nageltrång finns där fortfarande. Trots fina råd från syster-anna. Fast ska sanningen fram så är jag sjukt jävla lat och klämde ut lite var och tvättade med sårrengöring en gång och sen orkade jag inte mer. Idag köpte jag plåster. Mest för att jag fick skoskav men kanske lite pga fingret. Jag har utarbetat ett sätt att inte använda pekfingret så mycket. Ifall jag skulle behöva amputera...

Ovido - Quiz & Flashcards