Alla inlägg under april 2008

Av Anna - 21 april 2008 01:07

Söndagmiddag mit ladies och en hel del vin och öl sitter aldrig fel. Småtrött, småfull och smånöjd. Mest nöjd för jag är småfull, men det är ju trevligt ändå. Nästa helg får det bli serious party. Det var ett tag sedan och Annan behöver ut och flirta!


Fick 5 nattliga påringningar inatt föresten. Och ett morgonsms med ursäkt för de djuriska instinkterna som uppstår vid sena fyllenätter. Hahaha, fantastiskt kul!


Jag loggade in här för att jag skulle skriva något speciellt, men det har jag glömt nu så då fick det bli nått ospeciellt. För övrigt gläds jag åt att sex and the city ska börja på tv igen. Visserligen kan jag de flesta avsitten utantill men det kvittar också. Idag spelar ingenting någon roll, bara det blir trevligt i slutändan.

Av Anna - 19 april 2008 22:46

t r ö t t   s å   j a g   k a n   d ö ! ! ! Jobbade idag och sen raka vägen till kolonin. Dödade fyra buskar, fick inte igång gräsklipparen så på ren ilska klippte jag gräsmatta på ca 600 av de 900 kvadratmetrarna med en handgräsklippare. Gräset var skithögt och marken sumpig så det var ingen lätt uppgift och det tog mig nästan 3 timmar. Och mina grannar fick höra en och annan fruktansvärd svordom. Ilska är en fantastisk motor. Men nu är jag död död död. Ont i hela kroppen och kräkmätt efter massa snuskmat. Ska knoppa in a bit och sen upp och jobba igen. Evighetsmaskin. Men söndagmiddag imorgon med brudarna. Ska bli a blast. Peace out. Now die.


PS. där är sååååååååååååååå fint nu!!!!! Min lilla oas. Den gör mig lycklig.


Av Anna - 18 april 2008 21:47

Ibland får jag panik på min far. Han är som ett litet barn. Idag skulle jag berätta en sak för min mamma. Om tyska viner. Och då börjar far min slänga ur sig en massa tyska ord. Vet inte vad han ville uppnå eller vad det var han ville förmedla. Om det var druvor eller städer eller vad. Men han slutade inte. Mitt vansinne började stiga men jag hejdade mig och tänkte min nya ständiga tanke: gör nu inte som du brukar, utan jag bad honom lungt och sansat att vänta lite för jag skulle bara berätta färdigt. Givetvis fortsatte han utan att lyssna och jag sa åter igen att om jag bara fick prata klart med mamma först så kunde han förklara vad det var för märkliga ord han slängde ur sig, men ännu en gång lyssnade han inte utan fortsatte säga sina saker om och om igen. Vid tredje snälla försöket då jag även tillade att jag inte begrep vad han sa men att han gärna fick förklara om en liten stund så tystnade han. Han tröttnade nog för att jag inte blev förbannad och började skrika som jag brukar. Han retar mig till vansinne och han tycker nog det är kul! Det är såååå tröttsamt.

Av Anna - 18 april 2008 21:18

Eva och jag har en hangup på seniga armar. Och gärna seniga armar som kör bil och växlar. Och lite knotiga smala fingrar. Är inte det märkligt?

Sen gillar jag ju fetton också... Mjuka tjockismagar. Inte för tjockismage, men lite lagom trivselfet sådär. :)

Och så ska de inte vara för gamla och manliga. Avskräckande. Lagom pojkiga. Och lite hårlösa.

Låter som jag trånar biafrabarn...


Hemskt vad jag tänker på män nu helt plötsligt. Var det så länge sedan... :)


Av Anna - 17 april 2008 22:10

När jag nu ändå har varit inne på ämnet heta HETA män så måste jag ju bara ta med de två hetaste individerna på denna planet. Sexigare män kan man inte hitta. Och jag ska gifta mig med båda. De vet bara inte om det än. Dave och Jack. Säger bara en sak: Foxy!!!



Av Anna - 17 april 2008 21:47

Jag har insett att jag hatar att laga mat. Eller det gör jag kanske egentligen inte, men det är så förbannat jävla aptråkigt att laga mat till sig själv. Så då skiter jag hellre i det och lever på sushi. Fast idag åt jag enchilada. Det var lite halväcklig och smakade suspekt likt pizza. Och pizza gillar jag inte såvida jag inte är bakfull. Och det var jag inte idag. Så nu e jag proppmätt och lite illamående. Det är värnhems jävla fel för egentligen var jag sugen på thai-vårrullar. Men värnhem har inte fattat att det finns annan mat än flott. Och sushi iofs :)


Idag skrev jag ett första utkast på personligt brev till lite skolor jag ska söka. Det var lite sjukt. Att läsa vad man själv skrivit men ändå inte känna att det är jag. Men jag tyckte att den där tjejen i brevet verkar ha gjort väldigt mycket roliga saker som jag gillar iallafall... Ska kanske lära känna henne lite bättre. (Flickan i filmen är inte hon som skrivit brevet)

Av Anna - 17 april 2008 20:31

Heta HETA människa i den där jävla dansjuryn. Jag vill göra det med honom!!!

Av Anna - 17 april 2008 18:39

Idag har jag varit skitduktig. Jag har lämnat in min mobil på service. Det har jag skullat göra i över ett halvår nu men aldrig pallat. Min mobil stänger nämligen av sig själv vid minsta möjliga stöt mot baksidan. Vilket betyder att jag behandlat min telefon som ett ömtåligt ägg otroligt länge nu. Och att den jämt varit avstängd. Men nu är det gjort. Klapp på huvudet till lilla A. Steg två är att rensa upp i min ekonomi. Inte det att jag har skulder eller så, bara så att jag betalar till helt onödiga saker, vilket känns korkat när man inte lever så himla fett. Sen ska jag även äntligen lämna in en av mina två döda cyklar på reparation så jag slipper gå stan runt hela tiden. Fast å andra sidan är det bra med lite fettförbränning och motion efter alla mina ostbågar haha.


Det där med min tidigare energibrist, det har självklara orsaker. Som jag inte sett innan. Jag har haft en energiätare i mitt liv. Och tillåtit det, ja jag har t.o.m lagt på lite extra. Men nu ser jag det. Jag har börjat ta tag i jobbiga saker på ett helt annat sätt och med en helt annan entusiasm. Känns väldigt gött faktiskt. Faaaaaaaan va jag e dutti.

Ovido - Quiz & Flashcards