Alla inlägg den 3 april 2008

Av Anna - 3 april 2008 17:06

Idag har jag varit på café. På värnhem. Grannen. Det ligger i samma hus där jag bodde för ett antal år sedan. När jag levde mitt förra liv med min ex-make och min gamla hund. Lite festligt. Jag har inte varit i de kvarteren sedan dess tror jag. Där var fint iallafall.


Jag var och fikade med Håkan. En gammal klasskamrat sedan högstadiet och gymnasiet. Det var väldigt trevligt. Han bor också på värnhem. Han ska lära mig att teater-fäkta på sin innergård. Jag har fått en ny värnhemskamrat. Wohooo! :)

Av Anna - 3 april 2008 15:08

Hahahaha! Nu vet jag. Jag är nästan klädd som en nunna idag. Eller nunne-lärling. Som hon den yngsta nunnan i "En värsting till syster". Det är nästan bara ett kors runt halsen som saknas. Haha fan va kul, måste nästan leta upp mitt gamla konfirmationskors för att komplettera outfitten!


Det passar ju mig bra det här. Jag är ju praktiskt taget nunna jag. En exemplarisk medborgare som aldrig svär, super och knullar! (Usch fy anna vilket språk. skäms!)


Av Anna - 3 april 2008 15:00

Vet inte varför, men det känns som om jag ser lite kristen ut idag. Som en kantor. Hemska tanke.


Fick just information om att losers snart är up and runing igen. Känns tryggt. Jag har känt mig så vilsen utan en fristad här på nätet.

Av Anna - 3 april 2008 12:07

Jag måste köpa nya högtalare. Och jag måste köpa en bilstereo. Men jag kan ingenting om sånt. Vet bara att mitt liv är aldeles för tyst just nu och det retar mig!


Av Anna - 3 april 2008 10:23

Uppgiften för dagen är att köpa ett anteckningsblock. Ett fint. Jag känner mig lite som killen i naiv.super fast i hans fall var det en boll och en bultbräda.

Ovido - Quiz & Flashcards