Alla inlägg under november 2007

Av Anna - 12 november 2007 00:39

Grannens bebis gråter som tusan nu. Undra om de fått en lapp i sin låda?

"Din bebis gråter!!" 


Jag satte iallafall upp lappen i trappen och skrev att jag är ledsen om jag stört någon men undrade om det va information eller ett klagomål för personen hade ju inte lämnat sitt namn. Anonyma lappar är så moget!


Jag lovar att det är samma idioter som alltid tar bort mattan i porten om man väntar gäster som inte har pengar på sin mobil så de kan ringa när de är här.


Av Anna - 11 november 2007 21:34

Äh jag bli så jävla trött!!!!! Jag va just iväg å hämtade pizza. Va kanske max borta i 15 min. Och när jag kom hem låg här en lapp som någon kastat in i brevinkastet: "Din hund skäller!!" SO!!?? Det händer fan inte ofta. Hon skällde inte när jag kom i trappen. Dessutom är vi ju för fan aldrig här, och när vi är så är jag ju med henne praktiskt taget hela tiden och då skäller hon sällan. Så VARFÖR lägger man då en sån lapp i lådan? Anonymt. Stör man sig? Är det för informationens skull? Vad är poängen? Måste va puckona ovanpå. Jag har ju inga grannar under eller vid någon sida av mig. Och de jävlarna ska inte snacka. De går ju förfan som elefanter så jag vaknat på natten av hur det bankar i golvet! Assholes!! Det är ju det jag säger!! Det bor så mycket puckon här!!! ARG!!!

Av Anna - 11 november 2007 20:43

Fars dag idag. Vi har varit hos Moffe och ätit tusen kakor och prinsesstårta. Svullat. Två av mina favvo kussisar va också där. Lily blev åksjuk på ditvägen å kräktes i bilen. Vi va på kyrkogårdarna med och hälsade först på farmor och farfar och sen mormor, för att tända lite ljus. "Så de kan se å läsa" som pappan min alltid säger. Det va gräsligt kallt ute.


Igår blev lily passad av olivia. Det hade gått väldigt bra, inga innekissar eller bitande. Lily var sjukt trött hela kvällen sen. Hon bara sov hela tiden så jag smet ut på fest en stund med Gustav å Anna. Busigt av mig. Jag bytte nummer med en tjej på festen som hade en jättesöt hund. Dogge. Dogge hade en scarf med döskallar. Lily å Dogge ska leka nån dag. Kanske. Känns lite bängt såhär i nyktert tillstånd. Som att boka dejt med en brud.

Staffis va här en runda tidigare på kvällen också men inte ens med honom stirrade Lily upp sig, så hon var nog rejält trött. Lek med 8-åring har nog den effekten.


Jag e lite rastlös och har krypa ur skinnet känslan idag. Sitter här å slösurfar och msnar med paul. Ska nog ta å handla pizza. Känns som det kan va en god idé idag! :)


Av Anna - 9 november 2007 19:54

Jag sitter här och käkar rostade chilimajsar och dricker julmust. Snart kommer jag börja rapa jättemycket och jätteäckligt. Mmmm. Detta är livet!


Jag har precis klippt min lugg. Jag blir helt galen när jag börjar klippa i mitt hår. Lite manisk. Står med stirrande blick och mäter hundradels millimetrar med ögat. Till slut blir man helt bäng i ögat. Jag är inte helt nöjd, men fortsätter jag kommer min lugg sluta vid ca 1 cm. Det har hänt förut...

Nu har jag paus men sen måste jag färga det oxå. Jag har utväxt a´la polskt tjackluder nu. Julanta fast i negativ. Inge upphetsande. För om jag orkar gå ut imorgon så måste jag va smokin´ het.


Lily ligger brevid mig i soffan och tuggar på ett ben. Oxå väldigt maniskt. Sådan hund sådan herre. Eller dam i detta fallet. Och valp.


Imorgon ska valpen bli passad av lilla Olivia när jag jobbar. Olivia har inte pratat om något annat än valpen sen Lily va och visade upp sig på Ting i onsdags. Så nu ska valpen med.


Nu: Idoltajm sen weekly räkmacka när pappan kommer hem från jobb. (Måste se till att jag är här mindre. Jag blir bara sur, otrevlig och känner mig som en gammal tant.)

Av Anna - 8 november 2007 17:45

Idag har Lily och jag varit på djursjukhuset och Lillis fått sin 12 veckors vaccination. Hon grät lite när tanten stack henne. Som den dramaqueen hon är. (Precis som mattis hehe).

Sen gick vi förbi skivaffären och hälsade på Staffan och Asta när de jobbade och drack kaffe med dem innan vi stack hem igen.


Både lily och jag va lite dryga och småbakis imorse. Vi åkte direkt till Eva från mitt jobb igår för att käka middag med några av brudarna. Eva, Marie, Helena, Jag och Lily hade myspys och det blev jättetrevligt och väääldans sent. Mycket vin och en och annan GT. Som de soon to be tanter vi är sitter vi och kacklar och blir salongsberusade. ;)
Eva är nog Lilys nya favorit. Inte nog med att eva både bjussade på hundmat och tuggben, hon bjussade även på kyckling och en liten bit chips. Lily blev överlycklig.

Vi va inte hemma förren halv tre på natten och jag gjorde en spännande upptäckt på vägen. Lily hittar sin väg från Möllan och hem till oss. Hon drog med bestämda steg mig hela vägen hem. Vilken tur om man skulle råka bli kalaspackad någon gång att man vet att hem kommer vi iallafall.

Så vi va båda trötta som idioter imorse och jag fick bokstavligt talat släpa ut lily halv elva på förmiddagen och då hade hon sovit som en stock hela natten och inte ens behövt gå upp å kissa. Detta är ju då vovven som brukar väcka mig vid sju/åtta tiden i vanliga fall.


På lördag ska jag kanske festa. WOHOOO. Känns som det va hundra år sedan. Lily ska eventuellt bli kvar hos mamman över natten till söndagen. Vi ska ändå till Morfar på söndagförmiddagen så vi får se hur det blir. Jag kommer iofs få seperationsångest. Det känner jag redan på mej...

Av Anna - 6 november 2007 16:54

Faaaan!! Jag blev riktigt jävla förbannad på hunden idag!! 2 gånger. Jag har valpsäkrat, plockat undan, fixat, donat, köpt hundra bitleksaker, allt för att hon inte ska ta sönder något världefullt och ha annan underhållning. Så går hundjäveln och biter sönder min vägg. Helt ärligt!!?? Vad gör man då? Man kan ju inte plocka undan sina väggar!!?? Hon hade på 5 minuter tuggat av hörnan på väggen. Färg, gammal tapet, ända in på betongen eller vad tusan det är längst inne...

Hon har tuggat som en galning ända sedan första minuten hon klev in i mitt hem. Kvittar vad man gör eller hur mycket man tröttar ut henne. Hon har alltid lite sparad energi för att förstöra något.

Av Anna - 6 november 2007 12:27

Min voffis e sååå duttig. Hon väcker mig på morgonen när hon e kissnödig. Tyvärr e matte väldigt morgontrött och långsam så det är inte alltid vi hinner ut innan hon blir övernödig. Men då går hon iallafall på tidning. Hon e såååå duttig såååå.


Jag har inte haft så mycket för mig alls de senaste dagarna, därför jag inte skrivit något nytt. I lördags kväll var Linda, Janne och Marie här. Myspys! Vi drack öl och pratade massa. Var en väldigt mysig lördagkväll. Som jag sagt innan: Jag har de bästa bästa vännerna!!!


I söndags slappade Lily och jag mest. Hade lite fix att göra här hemma så tiden gick väldigt snabbt ändå. Dessutom fick vi snabbvisit av idol-simon och lily satt i soffan och slickade honom på flinten :) De va skitsöta mot varann de två. Ömsesidig faschination.


Igår va vi på play-date med Asta och Staffan igen. De är inte riktigt nöjda med varann än. (Inte Asta och Staffan då alltså utan puppysarna.) Där är någon liten kamp om makten som utspelar sig varje gång. Och det verkar göra Asta väldigt frustrerad när Lily ignorerar henne hehe.


Och så va jag på keramiken igår och Lily va ensam hemma hela två timmar!!! Men det gick jättebra. Hon hade inte hittat på några dumheter eller bus alls. Bara sovit. Va nog mest jag som va nervös.


Snart dax för bebisens 12-veckors vaccination. Så vi håller på med avmaskning nu. Håller bara tummarna att hon inte ska få vaccinations-reaktionen som Pinschrar tydligen har en tendens att få...


Annars är mitt liv fortfarande fantastiskt tråkigt. Fast jag har iallfall hittat mig en ny internet flirt ;) hehe.

Av Anna - 2 november 2007 20:39

Jag kan fortfarande inte komma över det... GALET likt!

Ovido - Quiz & Flashcards