Alla inlägg under november 2007

Av Anna - 20 november 2007 21:10

Åhhh jag saknar Gabriel jättemycket kom jag på nu. Fick sån jättestark sakna känsla. Vi har inte lekt alls mycket på skiiiitlänge!! Jag har knappt sett röken av honom sen han skaffade jobb och jag skaffade hund. Ledsamt! Måste ta tag i det snart!!! Min älskling!

Av Anna - 20 november 2007 20:38

Idag har hund fått mer kläder. Snälla skjut mig någon så jag slutar upp med detta tramset!!! Hon ser ut som en AIK-supporter. Men hon e varm! Hon hoppade nämligen ur sitt täcke hela tiden så jag tänkte hitta en tröja som va helt svart så den inte skulle synas så mycket, men det fanns ju inte, men hittade en svart med lite gula muddar. Tänkte i mitt småkorkade sinne att det syns nog inte så mycket när den väl kommer på. Men vem fan försökte jag lura. Nu skrattar jag åt henne varje gång jag ser henne haha.


Jag lyckades ta emot ett virus igår via msn. Sedan skickades det vidare till vad jag förstår hela msn-listan. Och om man är lika blåögd som jag och tar emot allt som folk ger en så blev man smittad. Gött. Men nuär det lagat. Tack vare en liten fabulös datornörd som går under namnet Dennie! Det är ju det vi sagt i alla år. Dennie borde klonas så alla kan få varsin! ;)



Av Anna - 19 november 2007 01:33

For hilvitti. Jag har ju glömt berätta att jag har köpt julaftonsoutfit till hunden. Haha. En röd polotröja! Hellst hade jag ju velat ha en med renar! Alla som känner mig känner nog till min kärlek för stickade julaftonströjor med renar. Gärna i beigevitt och brunt!! Men en röd får gå. Hon ser skitdum ut och jag skrattade i smyg åt henne när jag testade den. Men hon verkar stortrivas haha. Tur hon är så snygg för hon framstår som lite korkad...




Av Anna - 19 november 2007 01:20

Har hunnit med massor idag. Bl.a jobbat, varit på söndagmiddag. Busat med älsklingsbarnen. Vilat kvällsvil i limhamn med supersöta simon och vovve, varit hos staffis och sen åkt hit med staffis och druckit vinet och msnat lite med PauI. Idag är ju faktiskt min fredagkväll så jag får dricka vin. Trots det är söndag natt. Gottigt.


Jag har fått brev från svenska kennelklubben. Jag är visst medlem. Det blev jag nog när jag blev med lily. Skojigt. Men jag har inte orkat läsa breven än för jag upptäckte de idag i ett berg av reklam! Min "reklam, nej tack" lapp har ramlat bort så jag har blivit bombarderad med häften och lappar. Skitjobbigt. Måste göra mig en ny lapp imorgon! Kom nu ihåg det Anna med ingen hjärna!!!


Staffan och jag ska åka på roadtrip till ishotellet!! jäää. Det hade banne mig varit skoj om det blivit av!!! Lite långt att köra kanske iofs...


Av Anna - 17 november 2007 18:51

Jag började skriva igår. Att jag hade jobbat och att hunden kräks varje gång den närmar sig bilen (Japp, jag köpte den! Och har idag plastat in baksätet så hon inte ska kräka ner allt...) och att Staffis, Lily och jag va hos Åsa-Gåsa å Niklas och hälsade på Asta-Pasta. Men jag blev aldrig färdig för jag kom av mig och hastade iväg för att träffa Paul istället. ;)


Idag har jag iallfall oxå jobbat. Likaså ska jag göra imorgon. Och strax ska jag förbi Hansing på min väg till Li. Så mer spännande än såhär blir det inte idag. Tjingeling

Av Anna - 15 november 2007 12:32

Jag är bara helt lycklig idag. Jävligt skumt. Helt utan anledning egentligen. Måste va nått fel...


Fast mycket saker är lite småtrevliga idag. Jag är ledig. Fick sova ända till kl tio utan inomhus kiss. Ska snart ut på promenad å handla jacka och klotång till hund. Har fått jättesöta sms av P. Ska kolla på skruttomobil ikväll.


Minns inte ens när jag skrev sist. Kanske i måndags. I tisdags jobbade jag iallafall och pluttan va hos pappa. Hon älskar att va hemma i huset. Hur stort som hellst för en liten hund. Sen va Lily å jag och lekte med Asta å Staffan. Och käkade svarta katten! Mmmm.

Igår jobbade jag på Bonti. Skruvade ihop möbler. Skitkul. Lily lekte med Eva. Eva är döskojig tycker Lily. Lika konstig och busig som mattis.

Sen käkade Eva å jag sushi och drack bärs och Pyppe kom förbi. Mysipysi.  Hansing va tyvärr inte hemma så vi saknade en musketör till järngänget. Tur vi oftast hinner dejtas i veckan för vi har väldigt ojämna livs-scheman allihop nu, så annars hade vi nog aldrig hunnit ses. Trist. Mina töser e mina älsklingar!

När flickorna åkt hem va Lily å jag på promenad, gick en runda upp om Staffan, bråkade med Asta och vinade lite. Man måste ju utnyttja dagen innan ledig dag. ;) 


Nä nu kan jag inte sitta här och såsa mer. Måste ut i friska luften! Friska stadsluften! 

Av Anna - 12 november 2007 20:55

Jaha nu har jag visst engagerat mina grannar haha. Jag hade fått en ny lapp i lådan idag som ävan satt upptejpad vid postfacken. Isabella längst upp hade skrivit att under hela tiden hon bott i vår trapp (sedan -95) hade hon aldrig sett en så arg lapp. Och dessutom anonym. Så hon tyckte jättesynd om mig och lily och tyckte ungefär att stör man sig på något får man ju ta upp det face to face. :) Så jag har tydligen stöd. Jag tar ju åt mig så hårt av sånt här...


För det andra har jag bestämt mig för att köpa bil. Och jag har engagerat pappa så det verkar som han köper den om jag hittar någon billig nybesiktigad med vinterdäck and shit med. Så blir det bara skatt och trafikförsäkring (tror inte det behövs mer) som jag ska betala. Planen är ändå att jag bara ska ha den till efter sommaren, sen behöver jag den förmodligen inte mer.

Jag är nämligen så vaaaansinnigt trött på detta eviga pendlandet fram och tillbaks med Lily och till jobb i gislöv. Och min mamma är så söt och har ställt upp så mycket och hämtat oss, men jag vill inte be henne om så mycket hjälp. Hade jag haft bil hade jag kunnat lämna henne på morgonen hos pappa och hämta och köra hem på kvällen. Hade varit vansinnigt skönt. Sen när bebis blir äldre så funkar ensamheten bättre förmodligen och vad som händer efter sommaren i mitt liv är ju fortfarande jävligt oklart...


Nu går lily här å fånar sig. Hon har världens största förälskelse i mamma. Så fort mamma går någonstans så är hon hack i häl. Och stänger mamma trappgrinden när hon går ner så står lily och piper och skäller efter henne och vill efter. (Som hon tydligen gör med mig då när jag går hemifrån hehe. Jag ser mönster.)


Men kisseriet går det väldigt bra med. Stora steg frammåt. Händer det olyckor så händer det på tidning nu, både hemma i malmö och här. Duktig tös!!!

Av Anna - 12 november 2007 12:56

Jag har spenderat dagen åt att mäta av vovvens skällande. Och tydligen har hon nu under helgen börjat skälla när jag går. Vet inte varför hon har börjat med det, men det är ju jättejobbigt. Jag tycker fortfarande dock att den människan som lämnat lappen kunde skrivit sitt namn så jag hade kunnat fråga hur mycket och när detta pågått. Jag lämnar ju sällan henne. Gick bort ett tag i lördags kväll, men då sov hon och lät inte varken när jag gick eller kom. Innan dess har jag aldrig märkt att hon låter bara jag lämnar tvn på. Och igår när jag va å hämtade mat hade hon ju tydligen skällt trots tv. Så detta är något nytt påhitt hon fått för sig. Så efter en massa läsande så ska jag nu börja om på nytt. Stänga av lägenheten och lära henne att inte va vid mig hela tiden och sen springa ut och in genom ytterdörren hela tiden och gradvis öka stunderna. Nu vågar jag inte ens lämna henne när jag ska ner i tvättstugan. Skitjobbigt om hon sätter igång att skälla. Speciellt eftersom någon anonym stör sig. Helvetesjävlaskit!

Ovido - Quiz & Flashcards