Alla inlägg under maj 2008

Av Anna - 12 maj 2008 21:58

Idag var bara försmak på veckan med 3,5 timmes-dag. Nu jobbar jag tisdag och onsdag. Håller helg på torsdag och jobbar sen varje dag tom lördagen veckan efter. Phu. Så den lördagkvällen ska jag försöka lägga in en praktfylla för att fira min lediga söndag. Sådesså. Hör av er alla som är sugna att se på. ;)


Men på torsdag ska jag städa. Hujedamig. Här är nog mer damm än möbler just nu. Och soffan är så hårig att jag knappt ser om voffis verkligen ligger i den eller ej. Katastrof!

Av Anna - 12 maj 2008 12:49

Sommardrömmen grötö. Inga flickor är representerade för vi gled mest runt halvnakna och jag vet inte hur glada de skulle bli på mig om någons blekfeta rumpa skulle ligga ute på annas lilla blogg. Skulle kanske bli mord.


Jag måste köpa mig en kamera! För tillfället har jag enbart min mobil vilket resulterar i att jag nästan inte fotograferar överhuvudtaget. Och jag älskar ju bilder.


Bilder:

* Taxametern Lady slappar

* Pinscherpluttan (Sanna Bråding) spanar

* Amstaff Dante solar

* Huset och bryggan

* Huset från bryggan

* Lilla A filosoferar på lördagkvällen


Av Anna - 12 maj 2008 10:28

Jag hatar att vara tillbaks i verkligheten. Jag ogillar att komma hem och jag kan inte slappna av. Allt skit som man inte tänkt på innan och som man helt glömt bort när man haft så kul kommer igen nu när man är tillbaks i malmö och tillbaks i lägenheten.

Känner mig väldigt känslig, ensam och sårbar idag och dessutom har mina detektivgener nog snokat reda på något jag inte egentligen ville veta. Jag MÅSTE sluta snoka. Jag får mig bara snytingar själv! Jag såg nämligen bilder från en utflykt. MIN utflykt, förra sommaren. Fast iår. Samma ställe, samma sak, men jag var utbytt. Det sved.

Av Anna - 11 maj 2008 22:54

Jag är hemma. Och jag är skitsliten. Har varit mycket sol och mycket vin och lite sömn. En del snapsvisande, mycket badande och fantastisk mat (med tanke på mängderna mat vi släpade med oss ut så vore det ju konstigt annars). Lite sällskapsspel och massa massa kul! Underbar helg. Älskar mina brudar!


Trött, varm i hyn och glad. Nu måste jag knoppa. I min egen säng. Ska bli en dröm. En saga.

Av Anna - 8 maj 2008 21:37

Imorgonbitti bär det av!! Grötö grötö grötö. Första bilen startar vid 10. Fem brudar, en pinscherplutt och en taxameter. Sen kommer de andra upp när de jobbat. Sånt trams sysslar inte bil ett med denna underbara, (förhoppningsvis) soliga fredag!


Jag var i (eller "på" heter det ju) limhamn efter jobb idag och powerwalkade med kexi och räven. De hade någon tillställning med judiska föreningen på folkets hus. Där stod mystiska vakter i kostymer och öronsnäckor utplacerade i varje hörn kring byggnaden. Hemligt värre. Undra om de väntat sig terroristattacker?

Hamnen var underbar iallafall (som vanligt) och de hade redan lagt ut surfingbryggan. Sommar!!!


I helgen ska jag bada! Jaminsan det ska jag. Pepp pepp så jag inte fegar! ;)


Av Anna - 7 maj 2008 23:34

Idag har jag köpt smultronplantor. Kanske är de enbart för dekoration. Men det kvittar för de är fina ändå. Jag ska testa att äta ett och se om jag dör. Och dör jag får julgrisen ärva min cykel.

Av Anna - 7 maj 2008 00:17

Det var ju inte kundkväll på granit ikväll. Det är på torsdag. Jag är en förvirrad människa. Jag har 5 minuter långt minne och slarvar bort allt jag rör vid. Spenderar en stor del av mitt liv med att leta. Och jag kan inte leta. Så jag hittar aldrig något.


Istället för att gå till granit gick jag till h&m för att visa stämpel och få min bonus på mitt h&m-kort. Men när jag kom dit bestämde min hjärna sig för att tro att jag glömt kortet hemma. Så jag struntade i det och gick hem, bara för att finna att kortet naturligtvis låg i min börs i väskan. Bra!

Av Anna - 6 maj 2008 20:43

Det finns så mycket märkligt folk som stryker runt kring värnhem. Igår mötte jag en man som till synes var fullt normal, men precis när vi var i höjd med varann tittar han på mig och väser: "Är inte du död?"

Jag blev så förvånad att jag var tvungen att kolla min puls. Men nä, jag levde.


Jag borde verkligen investera i (önska mig) en stegräknare. Hade varit så väldigt intressant att se hur mycket jag går på en dag med hundwalks och två funktionsodugliga cyklar på lager. Idag har jag hunnit med:

Morgonpromenad med hund ca 15-20 minuter.

Lunchpromenad med hund ca 30-40 minuter.

Gå till jobb ca 5-10 minuter.

Gå från jobb ner i stan och sen hem ca 25 minuter.

Kvällspromenad med hund nästan 1,5 timme. (Kvällspromenaden brukar inte bli riktigt så lång men vädret var fint och vi gick vilse haha)

Sen blir det en liten tur till innan nattning ikväll.


Ovido - Quiz & Flashcards