Alla inlägg den 18 maj 2008

Av Anna - 18 maj 2008 23:55

Oh oh, idag har jag gått ytterligare ett steg närmre min framtid som bonde. Jag har köpt trätofflor! Det har jag inte haft på många och och fy helvete vad obekvämt det är!!!


För övrigt så har jag börjat knåpa på min önskelista inför stundande födelsedag (visserligen nästan två månader kvar men man måste ju vara väl förberedd. Det är A och O hehe).

Detta är vad jag önskar mig än så länge:


* HelloKitty badrumsvåg! Helt tokigt underbar och finns i en liten leksaksaffär på Geijersgatan. Hade matchat HelloKitty tvålpumpen som redan pryder mitt badrum helt perfekt.

* Digitalkamera så jag kan fotta allt fint som jag vill föreviga. 

* En Japansk blodlönn. Underbara miniatyrträd med knallröda löv. 


Så här har ni lite gåvor att välja mellan alla ni som vill komma på saftkalas i min koloni på 29-årsdagen. ;)


Av Anna - 18 maj 2008 21:11

Kalaset igår var jättekul. Jag ville aldrig gå hem. Ej heller sluta dricka vin. Så först vid tvåsnåret var jag hemvinglad och började dricka en massa vatten för att förhindra ytterligare vingelattacker på morgonen därefter. Idag har jag jobbat och gäspat en massa.


Till min arbetsplats kommer mycket damer. De använder ord som dekorativt, fräckt eller till och med fräsigt. Då ler jag inombords. Men det gör jag inte när de använder ord som stilrent. Då skjuter jag sylvassa pilar från mitt öga rakt in i deras hjärnor. Stilrent är mitt hatord!


Btw. Idag har åsa ploppat en emmi. wihiiii

Ovido - Quiz & Flashcards