Alla inlägg under juni 2008

Av Anna - 8 juni 2008 17:46

Jag blev inte kidnappad av lego ;) Däremot har jag haft några fantastiskt trevliga dagar. Han tog mig till en liten mysig ladyochluffsen restaurang här i stan. Nästan lite för bra för lilla A som är rädd för dejt-dejter. Men han är ju så underbart fantastisk så det blev superbra. Och efter det har jag försökt se så mycket av honom som jag någonsin kunnat :) Glaaaaaaa´.


Har förutom lego i dagarna även hunnit med lite parkhäng med favvokompisgabriel som jag tyvärr ser aldeles för lite av, studsande med di små ungajevlarna på jättestudsmattan i mammas trädgård och så en kusins 25-årsfest på landet. Och jobba däremellan naturligtvis.  


Ikväll får jag inte se honom dock. Har iofs redan fått min dos, men det räcker inte. Ja vill ha meeeeeeeeer.  


Nu ska jag på picknick med babbs, anna och så voffisarna. Hejsålong 



Av Anna - 3 juni 2008 23:00

ÅÅÅhhhh jag ska på hemlig date med lego imorgonkväll. Fick sms att jag blir hämtad kvart i åtta och att jag inte ska äta innan. Fick inte veta nått mer. Jag är sjuuuuuukt nyfiken!!! :)


Nu ska jag hoppa lite rundor. :)

Av Anna - 3 juni 2008 21:59

Usch. Just nu hatar jag pirrimagenkänslan. Tyvärr är det så att min förra relation fuckat upp mig en smula. Känns som om detta är för bra för att vara sant och frågan som snurrar i mitt huvud är när ska denna underbara människa komma på att jag inte är något speciellt speciellt. Och när han kommer på det kommer han tröttna. Och säga oj jag ångrade mig. Bajbaj. För så är jag van vid att det går till. Så nu måste jag verkligen ta till alla medel för att övertyga mig själv om att jag ju är vansinnigt bra precis som jag är. Och varför skulle han inte vilja ha mig? Jag är fan ett kap! Så jag kan bara slappna av. Tänk inte så mycket anna!


Jag blir arg för att jag tillåtit mig att bli så osäker om mitt eget värde och att jag känner att jag inte duger till. Att jag inte är tillräcklig...


Så samtidigt som känslan är underbar så är jag livrädd. Skulle kunna tänka mig att det är som att hoppa ut ur ett flygplan och sen inte vara säker på om fallskärmen överhuvudtaget sitter på ryggen.

Av Anna - 3 juni 2008 19:56

Jag har nästan blåst bort idag. Virvelvindarna bosatte sig i tings trädgård och mitt hår ställde sig rakt upp i luften så fort jag gick utanför butiksdörren. Dessutom stod jag där ute och packade upp mögliga balinesiska bambustörar. Störigt.

Har inte varit så mycket folk i butiken idag förutom en busig liten pojke med ögon som lyste av "full-i-fan" och refererade till sig själv som förgrömmade unge. Och så mina fd svärföräldrar. Kändes lite märkligt...

Av Anna - 2 juni 2008 23:42

När vi var på Hai idag och handlade med oss sushi så gick vi förbi Zlatan. Han satt och käkade ca 20 cm från dörren där jag gick in. Och jag missade honom för jag var helt upptagen av att titta på lego-pojken. Fatta? Zlatan! Kungen! Snyggingen! Och jag missade! Hehe. Babbsan blev helt förfärad när hon hörde. Lego måste vara något extraordinärt.

Av Anna - 2 juni 2008 18:45

Hela dagen idag har fortsatt väldigt fint. Spenderade förmiddagen hemma och "var bara ledig". Skulle sedan ner på stan för en fika med Eva, men samtidigt som det körde ihop sig lite för henne med ett möte smsade lego om jag var sugen på lite strand slapperi. Och det var jag. Så det blev sushipicknick, calippo och årets första Ribbandopp. Jag har haft så vansinnigt kul i eftermiddag så jag inte riktigt vet vad jag ska göra av min glädje. Jag hatälskar pirrimagen och den fruktansvärda men underbara känslan när man träffat nån man kind of like. Skräckblandad förtjusning.

 

                                                  

Av Anna - 2 juni 2008 11:17

Nu har jag träffat lego-pojken. Den potentielle mannenimittliv-kandidaten. Vi hade dejt. Eller nä inte så mycket date som ett casual häng bara. Vi drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord ända till sena natten. Och sen hånglade vi lite för det är väl obligatoriskt när man är på dejt. Eller? Det är kanske bara jag. ;)

Men det var mycket trevligt iallafall. Han är trevlig.


Förutom jobb hela helgen så hann jag även med en lite social stund i lördags. Babbs och jag käkade sushi och drack rosé ute på min innergård. Sen bar det iväg till vad jag bara kan beskriva som ett industriområde och en fest på ett jätte tak. Ett konstnärskollektiv med prylar i alla hörn och livemusik på taket. Där satt vi och dinglade med benen och rökte smala vaniljciggaretter. (Jag med mina tvångstankar om att jag måste kasta ner min mobiltelefon.) Tills vi tröttnade och skulle försöka ta oss hem. Tyvärr har malmö aldrig tillräckligt många taxibilar trots att de finns överallt så det var stört omöjligt att hitta en bil. Eller bulle haha. Så vi fick traska halva vägen (babbs i klackar), tog ett quick stop för att handla färdkost i form av chips och fick sedan springa ifatt sista bussen. Men vi kom hem iallfall. :)


Idag är jag ledig och har fortfarande inte gjort något vettigt. Tog en promenad med voffen och vinkade av lego. Nu får jag se vad dagen har i plan för mig...

Ovido - Quiz & Flashcards