Alla inlägg den 28 juni 2008

Av Anna - 28 juni 2008 23:07

Nu var det äntligen (nästan) klart med slipning och ommålning av trädgårdsmöbler. Behövs bara duttas i lite färg här och där som visst missats. Men resultatet får jag säga blev ganska skapligt. Döm själva:



Ska bara hitta några passande (önskemål: vita) dynor eller kuddar att sitta på så det blir mjukt om stjärten.


Kakfatet som jag hittade på shoppingturen i onsdags är nu ihopmonterat, färdigt och väntar ivrigt kakuppläggningen till saftkalaset. Det är fullkomligt ljuuuuvligt och mor min bara skrattade åt mig när jag ivrigt deklarerade hur lycklig jag var och hur vackert det blev.



För övrigt ploppar det hela tiden upp nya fynd i min lilla garden. Tillfälligtvis är det underbart doftande rosor som slår ut i sin fulla prakt.



Och slutligen börjar bären mogna till lite upptäckte jag. Så nu blir det saftande och syltande som gäller för lilla A. Men jag kommer nog att ligga i lä för den fantastiskt duktige bull-pappan C-H som plockade med sig ljuvlig hemkokt fläderblomssaft till midsommar. Höjdpunkt! Finns inget som säger sommar mer än fläderblomssaft!




Av Anna - 28 juni 2008 20:30

Igår hade jag en riktigt riktigt trevlig kväll. Tjejerna blev spontant hembjudna till super-värdinnan Anna (O) på middag. Gudomlig saffransrisotto och vin i mängder. Och så någon italiensk amarettoliknande likör som smakade flytande semlor. Mmmm. Naturligtvis till espresso. Är man i ett italienskt hem är det väl lag. ;)

Vi hade otroligt trevligt och det märktes nog på ljudnivån ;) Lite senare dök lego upp och blev för första gången introducerad hos mina vänner. Jag tror han trivdes, han såg nöjd ut iallfall. Men det är ju klart, vem kan inte gilla mina vänner? De är ju för tusan oslagbara! Galna och fantastiska!

Ovido - Quiz & Flashcards