Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 15 oktober 2007 15:31

Studera.nu har helt lagt av. Frustrerande!! Tydligen fler än jag som väntat till sista sekund att anmäla ansökningar av kurser och program. Så nu har deadlinen blivit framskjutet ett dygn. Det va ju bra iallafall.


Lily ligger här å snarkar. Hon har träffat Åsa och Asta en liten kortis i parken idag. Mycket bus för en så liten dam. Hon e så gossig att jag ibland vill bita lite.

Och lily ska bli fotomodell på söndag förmodligen. Proffsiga babypics made by Fredde. Om hon kan sitta still tillräckligt länge.


Jag e fikasugen!!! Lattemorsan!!! ;)

Av Anna - 14 oktober 2007 17:38

Nu kommer en liten Lily pic. Äntligen! :) Vi har haft två besvärliga dagar och sladden till digi-camen är i Anderslöv...


Hemfärden i bilen va inte så rolig för lilla bebisen. Hon blev lite åksjuk och hela middagen kom upp i två omgångar.

När vi väl kom hem till Malmö (Tack eva för du va så gullig och körde oss hela vägen hem) så va vi båda två övertrötta, besvärliga och hungriga, och jag fick lite små-panikångest för "vad i helvete har jag gett mig in på". Så vi lipade ikapp tills jag fått mat i magen och Lily gått husesyn och hittat sin vrå med syskondoftande filt sen kändes allt mycket bättre för oss båda. Sen hade vi en mysig stund i soffan under filten.


Inatt sov vi inte många timmar. Det var vattenläcka precis utanför min trappuppgång och det resulterade i att en "vattendammsugare" stod och brummade utanför mitt hem hela natten. Så det bidde till att nanna med öronproppar. Till råga på det så började mobilen ringa envist kl 3 och sen vanliga telefonen kl 5. Trevligt att veta att man har folk som saknar en ute, men lilla Lilly blev ju klarvaken båda gångerna och började stimma och kissa små skvättar överallt. När vi tillslut vaknade igen kl 8 va det inte så mycket mer lönt att försöka sova...

Vattenläckan hade då resulterat i att allt vatten i byggnaden va avstängt och källaren va överfylld och alla va tvugna att tömma sina förråd för att vattensanering skulle kunna ske. Och i mitt fall va inte det så himla lätt som det kanske låter. Anna med seperationsångesten från ALLT!! Mitt förråd va överfyllt med crap!


Men Lily och jag har ändå haft en mysig, men tröttsam dag med lite mamma och pappa besök och kortisvisit av nya bästisen Asta. Och hon har minsann gjort både nr 1 och nr 2 utomhus idag!!! Haha. Skjut mig om jag fortsätter berätta sådant!


Vi håller sakta men säkert på att bli polare här. Fast hon e en bitig liten rackare och man måste ha ögonen på henne hela tiden annars hittar hon på bus. Tur bara att man tröttar ut henne ganska lätt och sen sover hon en massa.


Nu ska vi ut igen. På en av tusen kissturer!

Håll till godo med en liten bildstackare på en trött byracka...


Av Anna - 12 oktober 2007 23:03

Imorgon kommer vovven!!! AAAHHHH!!! Jag är skitnervös och steppar runt som en liten galning. Ställer iordning, plockar och donar. Jag har inte koncentration nog att göra något alls. Inte ens kolla på tv. Stirr stirr!!!


Och mitt i allt detta så maraton-nyser jag och har vätska som kommer ut ur alla ansiktets kroppsöppningar. Fresh!


Stay tuned för Lily-pics imorgon! Jäääää!!!

Av Anna - 11 oktober 2007 15:30

Jag vaknade i morse med jätteont i halsen och en igenstoppad näsborre. Lovely! Precis vad jag önskade mig!

Sen va jag på möte på arbetsförmedlingen. Even more lovely!

Åh min dag hittills har varit så fin.


Igår va det bra däremot. Va på "firmafest" med Tingarna. Vi va på Plockepinn och åt massor med god mat och hade jätteroligt. Servitriserna undrade om vi var ett gäng frisörer för alla var så snygga i håret. Haha. "Frissorna från Trelle".

Sen tryckte vi alla åtta in oss i en bil och blev körda till hemlig destination... vilket var Big Bowl.

Fantastiskt underhållande var det iallafall att se allas olika stilar. Karin och Hanna är otroliga tävlingsmänniskor och målinriktade som få. Sanna hack i häl. Hanna dessutom med en balettdansande stajl på sina slag (kast?). Maude som bowlade på ett vansinnigt skojigt sätt och som lyckades göra en vurpa på banan. Paula som aldrig spelat innan och sen Ika och Maria som va ganska normala (med våra mått mätt). Och så jag då... som vann båda omgångarna! (Vilket retade gallfeber på Hanna, Karin och Sanna.) Och allt detta till en stor mängd öl. Vrålkul!

Avslutningsvis fick alla åka slalom i en konstig maskin. Där vann äntligen Karin och blev glad till hemfärden. Hanna däremot gick nog hem och avreagerade sig ;)

Av Anna - 10 oktober 2007 11:08

3 dagar kvar!!!

Av Anna - 9 oktober 2007 22:17

Tisdag idag och jag ska inte jobba fören på fredag. Suck...


Trots middagssömn igår i hela två timmar efter tandläkarbesök och lunch så lyckades jag ändå somna någon gång inatt. Keramiken tröttar iofs ut en del och sen hade jag töserna här på lite måndagshäng. Så mysigt med nyinförd måndagkvälls sysselsättning! Dessutom vaknade jag i ok tid imorse och gick sedan ut på en långpromenad på kyrkogården och i industriområdet i det härliga vädret och stötte på Lisa. Jag älskar kyrkogårdar och ödsliga vägar. Speciellt vid järnvägen så man kan gå och titta på spåren som är så oerhört vackra och all fin och mindre fin grafiti. Jag hittade även helt plötsligt en jättebra hundrastplats dit jag ska gå med lily när hon känner sig hemma här.

Efter lunchen somnade jag ju naturligtvis igen. Så jävla typiskt! Nu kommer jag säkert inte somna inatt.


Har iallafall äntligen skickat in en massa pappersarbete till alfa (jävla kissrövar). Får se om de blir nöjda.


Jag får lite ångestkänslor av så mycket saker just nu som jag inte tar tag i utan hellre vill ignorera, blunda för och sopa under mattan. Stoppa huvudet i sanden-känslan. Gräva ner sig i en grop. Gömma sig under täcket. Ser man inte problemet så finns det väl inte? Inte sant? Kan man inte bara klippa bort, screena och strunta i det? Då borde det försvinna! Blev face:ad med en sån grej idag som jag inte alls vill ta tag i. Och kommer face:a en till på torsdag morgon. Jag anser att ju mindre jag vet, tänker på eller möter inblandade personer ju bättre är det. Så jag ska bli eremit nu så jag slipper människor. Ok, kanske inte alla människor för det hade blivit lite tråkigt och jag hade nog fått lite abstinens... Bara en selektiv del.


Av Anna - 8 oktober 2007 10:06

Jag har varit hos tandläkaren idag. Sådär ja... Ytterligare 2300 kronor fattigare. Jag fick bedövning. Det kändes väldans lustigt och jag kunde inte låta bli att fnissa jättemycket. Jag framstod nog som en mindre idiot.


Jag drog mig till minnes för en sissådär 10 år sedan när jag va hos tandläkaren för att dra ut en framtand. Tandställningsunge som man varit så klyddades det en hel del där och eftersom jag hade väldigt trångt i munnen så va det en tand som fick åka. Jag fick iallafall bedövning då i hela underkäken. Och oj va jag skrattade. Jag kunde bara inte sluta. Det va väl en underlig mix av skräckslagenhet och tanken på att inte ha kontroll över munnen och dreggla en massa, som fick mig att finna situationen så förbenat rolig. Min tandläkare då tittade roat på mig och sa att hon hade aldrig haft någon patient som tyckt det va så skojigt att dra ut tänder.

Ja alla har vi ju våra böjelser...

Av Anna - 5 oktober 2007 20:17

Jag slog på tvn för några dagar sedan. Tv4 för att vara exakt. Och vad mötte mig där om inte mitt ex, sjungande i IDOL!!!


Nä nu va det iofs inte Simon, men det va så sjukligt likt att det nästan va lite kusligt. Och jag kan fortfarande inte komma över likheten. Varje gång jag ser en bild på Daniel Karlsson i nån tidning så ser jag bara Simon Mattisson :) Söt som ett litet smultron!

Simon har för evigt en "special place" i mitt hjärta. Minns fortfarande när jag såg honom första gången. Röd keps på kb. Kärlek vid första ögonkastet...


PS. Jag vill jag vill jag vill lägga upp jämför-bilder, men jag tror tyvärr simon hade blivit ond på mig så jag får fråga först... 

Ovido - Quiz & Flashcards