Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av Anna - 2 augusti 2008 20:01

Jag har en skön ledig helg denna helgen. Inget planerat. Just going with the wind. As nice!!! Första helgen på tusen år utan stress stress hit och dit.


Började fredagkvällen efter jobb med en yatzyomgång och lite lasagne på waynes med lego-boy, följt av Kung Fu Panda-bio. Sjukt kul. Roligast var nog att se hur lego njöt genom filmen. ;)

Detta skulle sedan efterföljas av nattbad, men efter bion var värmen inte längre så påtaglig och istället blev det rosévins drickande i anna pannas lägenhet.

Mysmorgon med frukost på Bakom Muggen och sedan en tur till Folkets Park och designmarknaden Merkado, som tyvärr inte var så festlig som jag mindes den från förra året. Det blev dock en liten berlock i form av ett rött glashjärta.

Snabbvisit för lite hångel hos Lego och sedan en tur bort till Limhamnsfältet för att springa lite rundor och leka med den lilla pluttan.

Och nu ska det ätas och drickas lite mer rosé för att sedan svänga en tur inom italiano-anna och kanske en stunds party life på Debaser. Så skönt när man inte har några måsten. Då kan man bara känna efter och göra vad som faller en in.

Imorgon blir det nog slappisdag och spelträff med gurra.


Man får göra så gott man kan när man inte har någon semester... 

Ovido - Quiz & Flashcards