Alla inlägg under december 2007

Av Anna - 10 december 2007 15:59

Ska till eva ikväll!!! Var väldigt länge sedan bara vi träffades och pratade. Vi är ju lika konstiga vi två. Har vi inte problem så skapar vi dem! :)


Det slog mig för några dagar sedan hur bra Eva är. Klart jag vetat det innan iofs, men jag såg något på tv som fick mig att tänka på hur Eva har stöttat mig när jag varit ledsen eller när det hänt saker i och omkring mitt liv. Som när min mormor gick bort tex. Och farmor. Och alla gånger jag haft hjärtetrubbel. Och när hon ställer upp som min dejt i situationer där jag behöver stöd. Eva är en av de få som jag kan vara ledsen och gråta framför utan att det känns fruktansvärt. Hon dömmer aldrig mig, även om jag gör urusla val. Hon e underbar på att lyssna och trösta! Love you Marianne!!

Av Anna - 10 december 2007 14:54

Har varit skitmysig helg! Tyvärr pissigt väder så det blev inte så mycket utelek, men för övrigt riktigt bra helg.


Och Lily träffade Dante i lördags. Först va hon lite rädd. Han är ju rätt stor. (Amerikansk staffordshire terrier) Men sen blev det spännande. Speciellt när Dante lekte med sin boll och Lily stod och studsade lite brevid och ville va me, men hon fattade inte riktigt vad som pågick. Tror hon visste att det va en lek men inte riktigt vad den gick ut på, så därför sprang hon mest helt lycklig fram och tillbaks brevid för att känna sig lite delaktig. Ny kompis!!! Han va sååå snäll och söt mot henne.


Igår jobbade jag och tiden sniglade sig fram. Sen käkade jag söndag-middag med föräldrarna. Va uppe en stund med valpen hos staffan och Asta också när vi kom tillbaks till malmö. Det va min helg det. :)

Av Anna - 7 december 2007 00:02

Jag börjar lägga in christmas-mode nu känner jag. Lite sakta men säkert. Fortfarande inget rött dock. Naj naj. På julen är enda tiden på året då jag INTE vill ha rött. It´s so klisché hehe. Dekobelysning i köksfönstret och adventsljusstaken i vardagsrummet. Och så 3 vita amaryllis i betongkrukorna på matbordet. Det fixade jag i söndags. Idag kom Vivi-ängeln fram och så köpte jag en liten snö-kula med en ängel i på jobb idag. Och imorgon ska jag köpa gröna blockljus till mina advents-siffror. Men sen får det fan räcka.


Imorgon åker Staffan, jag och voffisarna ut på landet för weekend of fun! :) Kommer hem på lördag kväll och då blir det planering-av-nyårsafton-öl med alla inblandade parter hemma hos Anna, Alessi och Dante. Så Lily ska få leka med en kille för första gången sedan brorsorna i småland.

Av Anna - 4 december 2007 20:34

Valp är så söt där hon ligger och sover, ihoprullad som en kanelsnäcka, i soffan och med huvudet på kudden. Det gör lite ont i mitt hjärta när jag ser på henne. Så mycket älskar jag henne. <3 <3 <3



Av Anna - 4 december 2007 20:22

Min pappa sa precis att Lily tittar på en på samma sätt som Fredrik Reinfeldt. "Lite ledsamt, bedjande och under lugg - snälla rösta på mig." Hahaha

Av Anna - 3 december 2007 21:18

Kisshunden har fått pencillin. Det är inte riktigt säkert att det är urinvägsinfektion. "Kan bara va en valp-fas" sa veterinären. Lily vägrade nämligen helt plötsligt att kissa så de kunde inte göra något urin-provs test. Men vi fick pencillin iallafall och är det urinvägsinfektion som är felet så märks det förändring inom två dagar. Bra det iallafall. 600 kronor fattigare blev jag på detta kalaset. Så gud nåde henne om det bara är en valpfas och hon jävlas med mig genom att kissa inne. ;)


Jobb imorgon. Jääää!! Kommer nog ha massor att göra för butiken lär ju vara tom och stökig efter helgen. Sen får jag se hur resten av veckan blir. Kanske jobb onsdag och torsdag, sen ledig fredag och lördag iallfall, för mina föräldrar aka Lilys hunddagis ska åka till Tyskland på julmarknad. Men sen blir det jobb på söndagen igen. 

Av Anna - 3 december 2007 10:17

Puppysen har nog fått urinvägsinfektion. Stackars tös. Jag har tyckt det va lite skumt att hon börjat kissa inne mer igen helt plötsligt och undrat om hon fått något tillfälligt hjärnsläpp och glömt var det är man ska göra sånt. Dessutom skvätter hon flera gånger när man är ute med henne. Så igår kväll när Åsa och bröderna va här på en liten julmysstund (åhhh det är så mysigt med julmys, glögg och pepparkakor) så tipsade hon mig om att kolla upp om det kunde vara det. Jag har inte haft en tanke på det, men det känns ju lite självklart. Är ju jättevanligt bland valpar. Jag kom på att när Thelma va liten så fick vi tipset om att skjuta in foten under henne när hon satte sig ner ute, så hon satte sig på skon och inte direkt på kalla marken. Ska kanske tänka på det. Men Lily vill ju sätta sig ner mest hela tiden.

Vi har iallafall fått en tid idag hos vetrinären och ska dit och kolla läget. Nu kanske hon kan gå tillbaks och bli duktig på rumsrenheten igen lilla pluttan.


Ikväll är det säsongsavslutning på keramiken! :) Då blir det överlämning av insamlingspresent och fika med landgång från limhamns smörgåsbutik tillsammans med damerna. Sen ska alla trängas i glaseringsrummet och slutligen önska varandra en god jul innan vi går hem.

Av Anna - 2 december 2007 01:44

Åh jag har haft en helt underbar kväll här hemma helt på egen hand med mig, hund, dator, musik och en bag in box. :) Sjukt bra val att bara stanna hemma och va tröttis ikväll!!! Ibland måste man tacka nej till lockelser.


Först msnade jag med staffan tills han drog, sen kom kristian på snabb visit, sen msnade jag med paul tills han också drog och till slut med dejan tills han gick och la sig. Helt underbara människor allihop, och speciellt eftersom de avbytte varann perfekt. ;) Ibland tror jag fortfarande att det är jag som är Truman ;) Allt är så planerat. In i minsta detalj Sickan!!!


Enda problemet är att nu e jag så nöjd så nu vill jag inte gå och lägga mig haha 

Ovido - Quiz & Flashcards