Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Anna - 10 januari 2008 22:29

Denna veckan har varit sjukt tråkig, har enbart jobbat 4 timmar på hela tiden (igår), så jag har försökt aktivera mig bäst jag kan på annat sätt: Varit ute på limhamnsfältet några dagar och sprungit runt med hunden, städat hela mitt hem, tvättat, sökt jobb. Jag har även färgat, plockat och polerat mig själv, så det skick lilla A är i nu är nog så bra det kan bli haha. Dessutom har jag hängt lite hos Pyret med brudarna i måndags, assisterat Simon vid hans bilköp i tisdags och träffat staffan och asta lite ikväll.

Jag har även haft punka på ena däcket på bilen (min eviga förbannelse, allt jag äger punkteras hela tiden) så mammi fick komma in och hjälpa mig byta.


Imorgon vet jag slet ikke vad jag ska hitta på. Blir väl hundtur igen, och sen ska jag förbi kb en sväng på kvällen (om voffis tillåts va själv en liten stund) när bästaste bästa trion (Can´t stop) spelar på stora golvet!!! Wohoo!!!


På lördag ska jag åka till Amsterdam med Staffis. Jääää. Han ska spela nånstans på nån klubb och jag ska sällskapa. Och bli full haha.

Ovido - Quiz & Flashcards